Náhradní díly do notebooků 417 639 502 / 724 888 551 / po-pá 7:00-15:30

Nabíječky na notebooky Zde je celkem 54 kusů

Jak zjistím, že je nabíječka vadná?

 

Kde najdu označení notebooku? Rádce pro výběr nabíječky zde, Nabíječky Terahertz


Náhradní Nabíječky pro notebooky 

Výměna-displeje.cz s.r.o. nabízí širokou škálu adaptérů pro Váš model notebooku. Nabízíme jen kvalitní nabíječky od důvěryhodného dodavatele za příznivé ceny. Nabíječka je nedílnou součástí notebooku, bez níž by notebook téměř nefungoval. Není na škodu vlastnit adaptérů k notebooku více.

Při využití nabíječky jsme samozřejmě závislí na příjmu energie ze zásuvky.

JAK ZJISTÍM, ŽE JE NABÍJEČKA VADNÁ NEBO NEFUNKČNÍ ?

Nabíječka je vadná pokud notebook nejde zapnout nebo nejde nabíjet. Samozřejmě je dobré si vyzkoušet jinou nabíječku ve funkčním notebooku a otestovat jestli nabíjí, protože na noteboocích se často poškozují napájecí konektory a to pak není závada v nabíječce. U nabíječky / adaptéru můžete mít poškozený kabel nebo konektor, případně elektroniku uvnitř. Nepokoušejte se sami nabíječku rozebrat, mohlo by to být velice nebezpečné !

Jak poznat, která nabíječka je vhodná pro můj model notebooku?

Určit lze dle modelu notebooku či part numberu, které se nachází na adaptéru. Důležitý je také výběr dle výkonu (Ampéry=A,Watty=W, Volty=V). Je vhodné, aby údaje byly stejné, jako u adaptéru původního.  Pokud si nevíte s výběrem nabíječky k notebooku rady, rádi Vám pomůžeme. Uvést dotaz můžete na info@vymena-displeje.cz nebo nás můžete kontaktovat na online chatu či infolince +420 417 639 502.

Skladem držíme zdroje pro většinu modelů notebooků, věříme, že každý si zde nalezne své. V katalogu máme nabíječky pro 80tis notebooků. Taktéž rádi mohou být i řidiči, pro které máme v nabídce autoadaptéry pro celou řadu notebooků. Dostupnost nabíječek k notebooku je výtečná, pokud vytvoříte objednávku do 14h, ještě ten týž pracovní den expedujeme a následující pracovní den může být u Vás. V tomto případě se nemusíte bát, že by Váš notebook již druhý den nemohl být v pořádku funkční !

Těšíme se na Vaši spolupráci a Vaše objednávky, věříme, že budete s našimi nabíječkami spokojeni.

 
Vložit poptávku

 

Zobrazit dalších 10 položek