Náhradní díly do notebooků 417 639 502 / 724 888 551 / po-pá 7:00-15:30

Acer Zde je celkem 668 kusů

Náhradní díly pro notebooky Acer - LCD displeje, klávesnice, Baterie, Nabíječky, Konektory a jiné.

Acer

Výrobce Acer se může pochlubit více než třicetiletou tradicí na IT trhu. Značka Acer je největší asijskou společností vůbec a v oblasti výpočetní technologie je čtvrtou největší na světě.

Firma Acer byla založena již v roce 1976 a z původně jedenáctičlenného týmu se rozrostla do dnešních gigantických rozměrů a získala tak oblibu po celém světě. Notebooky od výrobce Acer jsou známé pro skvělý poměr mezi výkonem a cenou a ne nadarmo tak patří k nejoblíbenějším notebookům po celé Evropě. Na evropském trhu se s výrobky Acer můžete setkat také pod označením značek HP či DELL. V roce 2001 došlo k oddělení divize pro komunikaci a multimédia, která nese jméno BenQ a Acer se tak zaměřil výhradně na výrobu notebooků, počítačů a LCD monitorů.

Náhradní díly Acer

Notebooky dnes nosíme neustále při sobě a není tedy výjimkou, že neustálým přenášením poškodíme část svého zařízení. I na takové situace je Acer připraven a nabízí proto širokou paletu značkových náhradních dílů Acer. Ať už potřebujete náhradní displej, klávesnici nebo třeba baterii ke svému zařízení Acer – zde najdete všechny náhradní díly Acer za fajn ceny.

Acer displeje

Potřebuje displej u Vašeho Acer notebooku vyměnit? Trápí Vás praskliny či vadné pixely? Vyberte si náhradní display Acer v naší nabídce a užijte si zase kvalitní obraz! Jednoduše vyberte model svého notebooku a zobrazí se Vám jen vhodné LCD displeje pro notebooky Acer. Přestože Acer vyrábí vlastní LCD displeje, do svých notebooků často instaluje displeje jiných výrobců, proto náhradní displeje pro notebooky Acer nemusí být od firmy Acer. Jedná se však o originální náhradní LCD displeje, které Vás navíc potěší svou příznivou cenou a dvouletou zárukou.

Tip: V našem servisním středisku Vám vyměníme displej na počkání. Jen za 300 Kč a s dvouletou zárukou!

Náhradní klávesnice Acer

Klávesnice – jakožto nejvíce užívaná část notebooku – často podléhá manuálnímu poškození a někdy je čas ji vyměnit. Dejte sbohem chybějícím písmenkům a drobkům v klávesnici a vyberte si náhradní klávesnici Acer pro svůj notebook. Klávesnice Acer pořídíte pro všechny modely notebooků a můžete se tak spolehnout na kvalitu a kompatibilitu.

Náhradní baterie a nabíječky Acer

Chcete, aby Váš notebook Acer vydržel bez napájení tak dlouho jako dříve? Pak je třeba po nějaké době pořídit náhradní baterii Acer. Raději než na levné neznačkové baterie se spolehněte na originální akumulátory Acer z naší nabídky, které navíc pořídíte za super ceny. Kromě baterií nabízíme také náhradní adaptéry Acer pro všechny typy Acer notebooků. Ať už Vaše původní nabíječka nefunguje nebo si chcete pořídit jednu cestovní, vyberte si náhradní nabíječku Acer v naší nabídce.

 

 



Hledejte jednodušelogo_acer

Rychlé hledání náhradního dílu pro Acer notebooky podle značky a modelu.
Zobrazit dalších 10 položek