Náhradní díly do notebooků 417 639 502 / 724 888 551 / po-pá 7:00-15:30

Toshiba Zde je celkem 356 kusů





Hledejte jednodušelogo_toshiba

Rychlé hledání náhradního dílu pro TOSHIBA notebooky podle značky a modelu.


Více
product_imageproduct_imageproduct_imageproduct_imageproduct_image

 

NÁHRADNÍ DÍLY PRO NOTEBOOKY TOSHIBA - DISPLEJE, KLÁVESNICE, BATERIE, NABÍJEČKY, KONEKTORY A JINÉ.

Toshiba

I Toshiba je nadnárodní výrobní korporací, která byla založena v Japonsku a která v minulosti, ale i nyní diktuje stejně jako firma Acer různé směry hlavně v oblasti spotřebního zboží, ale také infrastruktury či elektronických součástek kam patří adaptéry a zdroje, ale i náhradní díly. Z hlediska velikosti a úspěšnosti je Toshiba pátým největším výrobcem počítačů na světě. Do žebříčku se počítá jak klasický stolní počítač, tak samozřejmě také notebook Toshiba. Zajímavé na celé historii je určitě to, že počátky firmy sahají až do roku 1975, ale skutečná Toshiba jak ji známe dnes, vznikla v roce 1939, sloučením s další firmou z oboru. Dnes počet zaměstnanců přesahuje 200 000 a finanční výsledky hodnoty téměř 6 500 miliardy Jenů.

Široká škála produktů

Jak jsme zmínili, klíčové byly pro firmu jak drobnosti typu klávesnice, tak hlavně počítače a také notebooky, které dodávala na trh v několika řadách. Nejznámější byla řada Toshiba Satellite, která byla spojena s kvalitou, dokonalým výkonem a výdrží, což zajišťovaly špičkové baterie – akumulátory, ale i kvalitní nabíječky s jistotou rychlého dodání energie. Synonymem ale byla také minimální poruchovost a tak servis Toshiba v tomto směru opravoval jenom banální závady. Dnes je nabídka rozšířena třeba i o tablety, externí disky, tiskárny, televize nebo kamery. A řada z nich stále využívá LCD displeje – display, který byl na samotném počátku.

Pod vlastní značkou

Ačkoliv řada hráčů ze segmentu výpočetní techniky pouze dodává ostatním výrobcům, tato firma dodává produkty koncovým zákazníkům, pod svou značkou. Stejným označením se mohou pyšnit i náhradní díly Toshiba, které jsou stejně jako koncové produkty distribuovány přes oficiální zastoupení, kterým je u nás Toshiba.cz

Zobrazit dalších 6 položek