Náhradní díly do notebooků 417 639 502 / 724 888 551 / po-pá 7:00-15:30

Sony Vaio Zde je celkem 218 kusů





Hledejte jednodušelogo_sony_vaio

Rychlé hledání ND pro SONY-VAIO notebooky podle značky a modelu.


Více
product_imageproduct_imageproduct_imageproduct_imageproduct_image

 

NÁHRADNÍ DÍLY PRO NOTEBOOKY SONY-VAIO - DISPLEJE, KLÁVESNICE, BATERIE, NABÍJEČKY, KONEKTORY A JINÉ.

 
 

Sony VAIO

Jak už vyplývá ze samotného názvu, je společnost Sony VAIO odnoží gigantické firmy (podobně jako je firma Acer) zabývající se elektronikou, a to firmy Sony. Ačkoliv dnes je firma známá právě pod tímto souslovím, aktuálně využívaný název zní Vaio Corporation. Firma je v souvislosti se svou historií poměrně mladá, jelikož založena byla v roce 1996, a to právě jako odnož Sony, která však ve firmě vlastní pouze 5 procent akcií.

Klíčové produkty a jejich vývoj

Odnepaměti to byl právě jeden jediný hlavní produkt, a to notebook Sony VAIO, využívající špičkové LCD displeje – display který je využívaný stále. Později však došlo k celkové změně přístupu firmy, která se tak od oblasti notebooků začala postupně rozšiřovat i do dalších oblastí, využívající nejenom grafické adaptéry a zdroje. Především to jsou mobilní zařízení, které jsou aktuálně distribuovány do celého světa. Činnost v oblasti výroby počítačů však nebyla zcela ukončena. Dnes se dají koupit, a to v podobě oblíbených modelů jako Sony VAIO FIT 15E, nebo Sony VAIO PRO13 hlavně na území Japonska. Mimo to ale firma stále zůstává strategickým dodavatelem, v odvětví jakým jsou náhradní díly, od větších komponent, po drobnosti jako klávesnice.

Vlastní řešení spojené s operačním systémem

Nebyly to ale pouze kvalitní a unikátní stroje z hlediska technických parametrů, ale notebooky Sony VAIO vynikaly také využitím vlastního mediálního centra, které bylo spojeno i se stolními počítači. To logicky umožnilo využít vlastního řešení i vlastních nástrojů především k zábavě, ale i běžným činnostem. Vliv na kvalitu měly také dobré baterie – akumulátory, které dokázaly provoz utáhnout i dlouhé hodiny bez použití nabíječky. Ty poslední notebooky jsou však dodávány výhradně s operačním systémem Windows – s označením 8.

Zobrazit dalších -2 položek