Náhradní díly do notebooků 417 639 502 / 724 888 551 / po-pá 7:00-15:30

Packard Bell Zde je celkem 148 kusů





Hledejte jednodušelogo_packard_bell

Rychlé hledání ND pro Packard Bell notebooky podle značky a modelu.


Více
product_imageproduct_imageproduct_imageproduct_imageproduct_image

 

NÁHRADNÍ DÍLY PRO NOTEBOOKY Packard BELL - DISPLEJE, KLÁVESNICE, BATERIE, NABÍJEČKY, KONEKTORY A JINÉ.

 
 

Packard Bell

Že ti největší výrobci počítačů a počítačových komponentů, jako je třeba zakládají úzce profilované dceřiné společnosti, není nic neobvyklého. Jednou z takových je také nizozemská společnost Packard Bell, která spadá pod giganta Acer. Ačkoliv název Packard Bell se váže už k roku 1926 a ke společnosti určené k výrobě rozhlasových zařízení, současná firma využívající jiné zdroje byla založena později, konkrétně v roce 1986. Důvod vzniku byl samozřejmě jasný, a to ukojit poptávku zákazníků po určitém specifickém zboží, kam patřily různé adaptéry a výpočetní technika. Mezi nejznámější produkt samozřejmě dnes patří notebook Packard Bell.

Levná alternativa ke klasickým produktům

Ona zmíněná poptávka zákazníků byla spojena především s nízkou cenou, a to hlavně v USA a v Kanadě. Ideálním příkladem jsou LCD displeje – display s nízkou cenou i spotřebou. Právě zde firma své počítače vyráběla, a to až do roku 2000. Následně přesunula své aktivity do Evropy a Afriky, kde zažila podobnou slávu, jako za mořem. A to hlavně díky produktům, jakými byl notebook Packard Bell Easynote, nebo také Packard Bell Dot S. Nabídku samozřejmě doplňoval také široký sortiment jednotlivých komponent, jako jsou klávesnice, z kterých se stávaly náhradní díky Packard Bell.

Několik výměn majitelů

Ačkoliv firma vznikla jako samostatný podnikatel, v průběhu své existence vystřídala několik majitelů. Jak jsme zmínili, teď společnost Packard Bell drží firma Acer. V minulosti to byl ale třeba výrobce NEC, který za ní stál téměř celá devadesátá léta. Co je třeba podotknout, že název nemá nic společného s gigantem Hewlett Packard a tak daná slovní podobnost je skutečně pouze náhodná. Daný výrobce o firmu ani nikdy neusiloval. Vyrábí totiž své komponenty, baterie – akumulátory, nabíječky a další konkurenční výrobky.

Zobrazit dalších -2 položek