Náhradní díly do notebooků 417 639 502 / 724 888 551 / po-pá 7:00-15:30

IBM Lenovo Zde je celkem 190 kusů



Hledejte jednodušelogo_IBM_Lenovo

Rychlé hledání ND pro IBM Lenovo notebooky podle značky a modelu.


Více
product_imageproduct_imageproduct_imageproduct_imageproduct_image

 

NÁHRADNÍ DÍLY PRO NOTEBOOKY IBM Lenovo - DISPLEJE, KLÁVESNICE, BATERIE, NABÍJEČKY, KONEKTORY A JiNÉ.

Lenovo

V rámci zkráceného názvu Lenovo, pod svým skutečným názvem Lenovo Group Limited. Takto se nazývá společnost, která má aktuálně sídlo nejenom Číně, ale i ve Spojených státech amerických. Původní kořeny však sahají právě do Číny, kde firma v roce 1984 vznikla. K její historii se váže také její název, jelikož původně byla známá pod označením Legend, kdy vyráběla hlavně náhradní díly. Právě první dvě písmena tohoto původního názvu ve spojení s označením „novo“ mohlo dát vzniknout nové firmě s velkými ambicemi. Podobně jako je tomu u firmy Acer.

Spojení s největšími hráči na trhu

Už od svého počátku se lidé v Lenovo snažili o to, aby vytvořili jednu z nejznámějších firem v oblasti IT techniky. Pomáhali jim k tomu nejenom produkty, jako tablet Lenovo či notebook Lenovo obsahující špičkové LCD displeje – display nejvyšší kvality, ale samozřejmě i klíčové nákupy svých konkurentů. V roce 2005 firma Lenovo koupila divizi IBM a tak se stala největším producentem počítačů včetně komponent, jako jsou klávesnice či zdroje. Později však firma převzala i divizi Motorola Mobility, kterou koupila od Google. Mimo jiné se spekulovalo také nad nákupem značky Vayo – tedy notebooků od Sony, které dnes mají špičkové baterie – akumulátory.

Jaké produkty Lenovo nabídne?

Dva jsme již zmínili, ale určitě se vyplatí rozvést alespoň nejoblíbenější varianty. Mezi ty patří unikátní a zatím nejznámější tablet Lenovo Yoga, který slouží dlouhé hodiny i bez nutnosti nabíječky. Z tohoto segmentu můžeme plynule přejít k mobilním telefonům, v rámci kterých nadchne produkt Lenovo A850 či Lenovo P780. Zde platí, že mobilní telefon Lenovo je stejně jako řada dalších výrobků vždy zárukou špičkové technologie a maximální kvality. Ta je se značkou spojena od jejich samotných počátků, kdy firma začala vyrábět pouze adaptéry a další drobnější komponenty.

Zobrazit dalších 10 položek