Náhradní díly do notebooků 417 639 502 / 724 888 551 / po-pá 7:00-15:30

HP Compaq Zde je celkem 315 kusů





Hledejte jednodušelogo_hp

Rychlé hledání náhradního dílu pro HP notebooky podle značky a modelu.


Více
product_imageproduct_imageproduct_imageproduct_imageproduct_image

 

 

NÁHRADNÍ DÍLY PRO NOTEBOOKY HP - LCD DISPLEJE, KLÁVESNICE, BATERIE, NABÍJEČKY, KONEKTORY A JíNÉ.

 
 

HP

Bill Hewlett a Dave Packard založili společnost Hewlett-Packard Company již v roce 1939. A její veliký úspěch předznamenala jedna z jejích prvních velkých zakázek, která byla pro nikoho jiného než pro studia Walta Disneyho.

Až do devadesátých let minulého století vyráběla elektronické produkty bez konkrétního zaměření pro zemědělství i průmysl. Postupně výrobce HP začal expandovat na evropský i asijský trh a v roce 1966 vstoupil také na trh počítačového průmyslu. A už v roce 1970 označil renomovaný časopis Wired výrobce HP jako první firmu hromadně vyrábějící osobní počítače.

V současné době patří firma HP ke světové špičce v oblasti výroby a vývoje počítačů, notebooků a elektroniky. Nabízí komplexní a cenově dostupná IT řešení pro domácnosti a firmy všech velikostí.

Náhradní díly HP

I když jsou notebooky HP pověstné svou kvalitou, nastanou situace, kdy se některá součástka našeho notebooku poškodí a pro zachování funkčnosti zařízení je potřeba ji vyměnit. Nemusíte hned svůj notebook vyhazovat, stačí si pořídit vhodný náhradní díl HP a notebook bude zase fungovat jako nový. V široké nabídce náhradních dílů HP najdete vše od klávesnic, přes displeje, až po nabíječky či baterie. A všechny originální náhradní díly HP lze pořídit za příznivé ceny – podívejte se!

LCD displeje HP

Ať už Vám užívání Vašeho HP notebooku kazí prasklý displej nebo vadné pixely, nemusíte se hned poohlížet po novém notebooku. Stačí vyměnit displej! Náhradní displeje HP pořídíte ve všech velikostech obrazovky i v matných a lesklých provedeních. Stačí v nabídce vybrat model a typ svého notebooku a zobrazí se Vám nabídka náhradních displejů HP přímo pro Váš počítač. Neriskujte poškození svého počítače instalací neoriginálních náhradních dílů a raději si pořiďte originální náhradní display HP, který zde pořídíte za fajn cenu a navíc s dvouletou zárukou!

Tip: V našem servisním středisku Vám vyměníme displej na počkání. Jen za 300 Kč a s dvouletou zárukou!

Náhradní klávesnice HP

Často a intenzivně používaná klávesnice nejčastěji podléhá manuálnímu poškození. Pokud i Vás trápí chybějící či nefunkční písmenko, pořiďte si náhradní klávesnici HP a opět využívejte svůj notebook naplno. Náhradní klávesnice HP lze pořídit pro všechny modely HP notebooků a navíc za příznivé ceny!

Náhradní baterie a nabíječky HP

Váš notebook už bez napájení nevydrží příliš dlouho? Pak nastal čas pořídit si náhradní baterii HP. Náhradní baterie HP zajistí, že Váš notebook bude zase šlapat jako hodinky, ale oceníte ji i v případě, když potřebujete s notebookem pracovat dlouho bez zdroje energie – záložní nabitá baterie se vždy hodí, že? Hodit se Vám bude také náhradní nabíječka HP, která nahradí již nefunkční adaptér nebo zajistí, že nebudete muset jeden adaptér neustále převážet. Vyberte si z nabídky náhradních adaptérů HP a usnadněte si život!

Zobrazit dalších 10 položek