Náhradní díly do notebooků 417 639 502 / 724 888 551 / po-pá 7:00-15:30

Gateway Zde je celkem 100 kusů





Hledejte jednodušelogo_gateway

Rychlé hledání náhradního dílu pro GATEWAY notebooky podle značky a modelu.


Více
product_imageproduct_imageproduct_imageproduct_imageproduct_image

 

 

NÁHRADNÍ DÍLY PRO NOTEBOOKY GATEWAY - DISPLEJE, KLÁVESNICE, BATERIE, NABÍJEČKY, KONEKTORY A JINÉ.

 
 

Gateway

Ačkoliv je společnost Gateway ryze americkou firmou, neznamená to, že se soustředí pouze na tento trh, na který dodává adaptéry, zdroje či komponenty výpočetní techniky. Logicky pokrývá jak sever, tak i jih tohoto kontinentu, ale stejně tak má řadu poboček v Asii, Čínu nevyjímaje. Jistotou kvality poskytovaných služeb je i určitá tradice, jelikož samotná společnost byla založena již v roce 1985 – v tu dobu už vyráběla třeba první klávesnice. Za několik let růstu se tak společnost stala jednou z nejznámějších technologických značek. To vše i díky zakladateli, kterým byl Ted Waitt a který tak dokázal realizovat všechny své vize.

Společnost získala mnoho ocenění

To, že se firma Gateway skutečně může pyšnit celou řadou pozitiv, dokládá i několik ocenění, které dostala. To nejcennější se jistě týká roku 1991, kdy za své produkty dostala ocenění národní. Vývoj však šel neustále kupředu a tak jedním z úspěchů byl i vstup na burzu cenných papírů. Konkrétně na New Yorskou burzu – to se událo v roce 1997.

Spolupráce se společností Acer

Tím klíčovým kontraktem pro celou společnost Gateway byla rozhodně smlouva o spolupráci se značkou eMachines a později s celou firmou Acer, které využívali i špičkové baterie – akumulátory. Díky tomu se tak tento výrobce řadí mezi špičku v oblasti výpočetní techniky a jeho komponenty jsou využívány právě v noteboocích značky Acer, ale i v řadě jiných, jako jsou LCD displeje – display nejvyužívanější. Aktuální čísla uvádějí, že Gateway ve spojení s firmou Acer tvoří třetí největší počítačovou společnost na světě. Výrobky, na které se zaměřují primárně, jsou počítače, notebooky, nabíječky a samozřejmě také zobrazovací technika v podobě monitorů, ale i náhradní díly.

Zobrazit dalších 10 položek