Náhradní díly do notebooků 417 639 502 / 724 888 551 / po-pá 7:00-15:30

BenQ Zde je celkem 25 kusů

Vyberte si z následujicích modelů

Vyberte si náhradní díly pro Váš notebook Chci opravu !



LCD Displeje, Klávesnice, Baterie, Nabíječky, Konektory, Panty, a jiné díly


logo_vyrobce_asus logo_vyrobce_acer logo_vyrobce_apple logo_vyrobce_emachines logo_vyrobce_dell logo_vyrobce_fujitsu
logo_vyrobce_hp logo_vyrobce_lenovo logo_vyrobce_packardbell logo_vyrobce_samsung logo_vyrobce_sony logo_vyrobce_toshiba





Hledejte jednodušelogo_benq

Rychlé hledání náhradního dílu pro BENQ notebooky podle značky a modelu.


Více
product_imageproduct_imageproduct_imageproduct_imageproduct_image

 

 

NÁHRADNÍ DÍLY PRO NOTEBOOKY BENQ - LCD DISPLEJE, KLÁVESNICE, BATERIE, NABÍJEČKY, KONEKTORY A JiNÉ.

 
 

BenQ

Společnost s názvem BenQ jistě není třeba uživatelům výpočetní, spotřební a komunikační techniky nijak blíže představovat – známá je podobně jako Acer. Jedná se o firmu, která vznikla poměrně nedávno, a to v roce 2007. V souvislosti s názvem je třeba dodat, že BenQ je tchaj-wanská, která byla založena jinou společností, a to Qisda. Právě ta v minulosti tento název také používala, když vyráběla třeba baterie – akumulátory a s nimi související nabíječky. A ačkoliv počátky firmy se mohou jevit jako složitější, nabídka produktů je v daném směru přímočará a jasná.

Od konkrétních výrobků po náhradní díly

V souvislosti s nabídkou je určitě třeba začít nejoblíbenějšími možnostmi, se kterými firma přichází na celosvětový trh. Jedná se třeba o fotoaparáty, kdy mezi vlajkovou loď patří model BenQ G1. Nijak v sortimentu nezaostává ani projektor BenQ a další zobrazovací adaptéry, který dokáže najít využití v soukromé, státní, ale třeba i školské sféře. Že se společnost rozhodla konkurovat i jiným firmám dokazuje třeba akční kamera BenQ SP2.

Pokud se navrátíme do tradiční sféry, je třeba říci, že základem sortimentu jsou jakékoliv LCD displejedisplay pro notebooky, počítače i mobily, kterými se pyšní třeba mobil BenQ f5, nebo monitor BenQ ke stolním počítačům. Jsou to ale i plazmové televizory, tiskárny, hudební přehrávače, nebo notebooky a netbooky a s nimi související náhradní díly či klávesnice.

Siemens a Qisda

Aktuálně však firma není jenom samostatnou divizí, jelikož jak dokládají samotné produkty, neustále se rozšiřuje. Příkladem je jak mateřská společnost Qisda která se zaměřuje na vývoj elektroniky jako jsou zdroje, tak i mobilní divize firmy Siemens, kterou BenQ v roce 2005 koupil.

Zobrazit dalších 5 položek