Náhradní díly do notebooků 417 639 502 / 724 888 551 / po-pá 7:00-15:30

Apple Zde je celkem 36 kusů





Hledejte jednodušelogo_apple

Rychlé hledání náhradního dílu pro Apple notebooky podle značky a modelu.

 

NÁHRADNÍ DÍLY PRO NOTEBOOKY APPLE - DISPLEJE, KLÁVESNICE, BATERIE, NABÍJEČKY, KONEKTORY A JiNÉ.

 

Apple

Dnes společnost s jednoduchým a jasným názvem Apple, ale v minulosti firma nesoucí jméno Apple Computer Inc. Od svého počátku je spjatá s jedním ze tří zakladatelů, kterým byl Steven Paul Jobs. Toho při vzniku firmy doplňovali také Stephen Wozniak a Ronald Wayne. K založení došlo v roce 1976 a dnes se firma pyšní zhruba 450 pobočkami, do kterých ještě nespadá Apple Store. Celkový počet aktuálních zaměstnanců se blíží hranici 100 000, čímž se blíží třeba konkurentovi Acer.

Od počátku inovativní produkty

Vývoj společnosti se dá zmapovat v rámci dvou vývojových větví. Tou první byly především osobní počítače, jejichž snahou bylo konkurovat operačnímu systému Windows. U tohoto konceptu společnost zůstává i nyní, ale aktuální nabídka čítá i řadu dalších produktů. Nejznámějším je jistě mobilní telefon Apple iPhone, konkrétně aktuální vlajková loď s označením Apple iPhone 6, který nabídne třeba špičkové LCD displeje – display je zkrátka to hlavní.

Cesta firmy ale vedla také přes různé zdroje, tablety, konkrétně produkt Apple iPad, popřípadě Apple iPad mini. Vše doplňují také MP3 přehrávače známé pod značkou iPod. Ty cílí hlavně na výdrž a tak jsou k dispozici kvalitní baterie – akumulátory a také nabíječky.

Unikátní koncepce i přístup

Čím se společnost liší od svých konkurentů, to je především svým unikátním a často inovativním přístupem. Mezi ten spadá jak vlastní operační systém iOS, špičkové grafické adaptéry, tak software pro přehrávání a uspořádání hudby iTunes, nebo sada na vytváření hudby iLife. Dále se však Apple odlišuje také kvalitou svých produktů, a doplňků jako klávesnice, které dnes patří mezi nejlepší na našem trhu. Tomu ostatně odpovídá i cena, která bývá v segmentu vyšších cenových hladin, jak ukáže třeba oficiální web apple.cz. Totéž platí, i pokud hledáme náhradní díly.

Zobrazit dalších 6 položek