Náhradní díly do notebooků 417 639 502 / 724 888 551 / po-pá 7:00-15:30

Advent Zde je celkem 29 kusů





Hledejte jednodušelogo_advent

Rychlé hledání náhradního dílu pro Advent notebooky podle značky a modelu.

 

NÁHRADNÍ DÍLY PRO NOTEBOOKY Advent - LCD DISPLEJE, KLÁVESNICE, BATERIE, NABÍJEČKY, KONEKTORY A JiNÉ.

Advent

Společnost Advent nepatří mezi výrobce, kteří mají na našem trhu tak vybudované jméno, jako ve své domácí zemi, kterou je Velká Británie. Zde jsou považovány především za prodejce různého počítačového zboží, které začíná naprostou klasikou, a to adaptéry či notebooky. Do sortimentu se však řadí také klasické stolní počítače, nebo veškeré periferie jako LCD displeje – display monitoru, který sledujete. Stejně tak máme na mysli webkamery, počítačové myši, klávesnice, nebo další doplňky jak ke klasickým počítačům, tak i k notebookům. Vše doplňují také tablety.

Pod svou vlastní značkou

Velmi zajímavou charakteristikou společnosti Advent je určitě to, že sama spolupracuje s předními výrobci výpočetní techniky, kterými jsou třeba Lenovo, Dell, HP, ale také Acer nebo Toshiba. Právě díky této úzké provázanosti může nabízet společnost Advent dané produkty pod svou vlastní značkou, a to aniž by byla jakkoliv dotčena kvalita nebo spolehlivost nabízených kusů – ideálním příkladem jsou zdroje. Samozřejmostí je i následný servis, a to jak záruční, tak i pozáruční.

Široká škála náhradních dílů

Díky provázanosti s konkrétními výrobci to jsou i náhradní díly, které dokáže Advent na celosvětový počítačový trh dodat. Ty logicky souvisí s kompletním sortimentem, který je nabízen. Dnes má zastoupení v celé řadě evropských zemí, a to jak mezi prodejci, tak mezi celou řadou servisních center, která produkty Advent nejenom prodávají, ale samozřejmě je i využívají v rámci oprav výměnou. Ideálním příkladem jsou baterie – akumulátory třeba do notebooků. S nimi ale souvisí i nabíječky a další příslušenství. I u produktů z tohoto segmentu si v rámci výrobního procesu firma zakládá na prvotřídní kvalitě dodaného zboží.

Zobrazit dalších 9 položek