Náhradní díly do notebooků 417 639 502 / 724 888 551 / po-pá 7:00-15:30

Asus Zde je celkem 674 kusů



Hledejte jednodušelogo_asus

Rychlé hledání náhradního dílu pro ASUS notebooky podle značky a modelu.


Více
product_imageproduct_imageproduct_imageproduct_imageproduct_image

 

Náhradní díly pro notebooky ASUS - LCD displeje, klávesnice, Baterie, Nabíječky, Konektory a jiné.

Tchajwanský mezinárodní výrobce počítačové techniky a spotřební elektroniky ASUS, celým názvem ASUSTeK Computer Incorporated, vstoupil na trh již v roce 1989. Nedlouho po svém založení se výrobce ASUS dostal do úzké světové špičky, kde se drží až do dnes.

Již od svého založení se ASUS drží svého kréda: Inspirující inovace – Neustálé zdokonalování. Reaguje na aktuální požadavky uživatelů, přichází neustále s novými nápady a aktuální trendy nesleduje, ale rovnou je udává. Jako příklad slouží revoluční koncept kompaktních a lehkých mininotebooků, se kterým přišel výrobce ASUS na trh jako první.

Náhradní díly ASUS

I přes špičkovou kvalitu výrobků ASUS se někdy stane, že je potřeba pořídit náhradní displej, akumulátor či jiný náhradní díl. Raději než levné neoriginální díly zvolte značkové náhradní díly ASUS, které zajistí, že vaše zařízení bude bezchybně sloužit i nadále. I značkové náhradní díly ASUS lze pořídit za příznivou cenu – přesvědčte se!

ASUS LCD displeje

Hledáte náhradní display k ASUS notebooku? Už Vás nebaví sledovat filmy přes vadné pixely či praskliny? V naší nabídce najdete velký výběr náhradních ASUS displejů k široké škále zařízení – stačí jen vybrat model notebooku, ke kterému náhradní displej hledáte. Vybírat můžete z lesklých a matných variant a na všechny náhradní ASUS LCD displeje získáte 2 roky záruku.

Tip: V našem servisním středisku Vám vyměníme displej na počkání. Jen za 300 Kč a s dvouletou zárukou!

Náhradní ASUS klávesnice

Trápí Vás chybějící písmenko na jinak plně funkčním notebooku ASUS? Nenechte se už v práci na svém notebooku omezovat a pořiďte si náhradní klávesnici ASUS. Značkové náhradní klávesnice ASUS pořídíte pro všechny řady notebooků – stačí jen zadat svůj model! Stejně jako na všechny náhradní díly ASUS i na klávesnice ASUS získáte 2 roky záruku.

Náhradní baterie a nabíječky ASUS

Přestože notebooky ASUS patří k tomu nejlepšímu, co lze na trhu pořídit, akumulátory a adaptéry ASUS jsou náhradní díly, které jsou potřeba nejčastěji. Proto zde najdete široký výběr baterií i ASUS nabíječek, které se postarají o bezproblémový provoz vašeho notebooku. Značkové nabíječky ASUS i originální náhradní baterie ASUS pořídíte za fajn ceny a ve špičkové kvalitě.

 

 

Zobrazit dalších 10 položek