Náhradní díly do notebooků 417 639 502 / 724 888 551 / po-pá 7:00-15:30

Microstar MSI Zde je celkem 3 kusů





Hledejte jednodušelogo_msi

Rychlé hledání náhradního dílu pro MSI notebooky podle značky a modelu.


Více
product_imageproduct_imageproduct_imageproduct_imageproduct_image

 

NÁHRADNÍ DÍLY PRO NOTEBOOKY MSI - LCD DISPLEJE, KLÁVESNICE, BATERIE, NABÍJEČKY, KONEKTORY A JINÉ.

MSI

Společnost označovanou jako MSI není třeba lidem z oblasti výpočetní techniky nijak zvlášť představovat. Jedná se o společnost, jejíž zdroje sahají do Číny a její přesné jméno zní Micro-Star International. Od svého počátku, který se váže k roku 1986, je společnost výrobcem počítačového hardware. Mezi konkrétní produkt, se kterým firma dobyla svět, jsou určitě základní desky a jejich adaptéry. Z nich dále vznikaly jak počítače stolní, tak i notebook MSI. Mimo tohoto sortimentu jsou to ale i síťové produkty, klávesnice, servery, nebo také spotřební elektronika. Samozřejmostí v rámci sortimentu jsou i MSI náhradní díly.

Kompatibilita i inovativní vývoj

Důvodem, proč se právě tento výrobce stal na poli výpočetní techniky poměrně známou a kvalitní volbou je mimo jiné i to, že dané základní desky byly kompatibilní jak s procesory AMD, tak i Intel. Stejně tak ale desky nabídly podporu multi-GPU řešení a samozřejmě i podporu různých grafických karet obecně, což umožnilo využívat různé LCD displeje – display v té době nejhledanější. V tomto směru prošla firma výrazným vývojem a dnes se pyšní třeba tím, že využívá vlastní vytvořenou technologii Dual core cell.

Do celého světa

Že se jedná o globální společnost, dokazuje i fakt, že ačkoliv vývojové středisko i výrobní závody se nacházejí v Číně, produkty jsou distribuovány do celého světa. I u nás má firma zastoupení (stejně jako konkurent Acer), a to pod názvem MSI.cz. Díky tomu si tak můžeme snadno pořídit notebook, který má špičkové baterieakumulátory i nabíječky, tak lze pořídit i PC této značky. Jednoduše k dostání jsou i náhradní díly MSI. I ty jsou, stejně jako celý sortiment opravdu prvotřídní kvality.

Zobrazit dalších 3 položek