Náhradní díly do notebooků 417 639 502 / 724 888 551 / po-pá 7:00-15:30

Fujitsu Siemens Zde je celkem 80 kusů





Hledejte jednodušelogo_fujitsu

Rychlé hledání ND pro Fujitsu Siemens notebooky podle značky a modelu.


Více
product_imageproduct_imageproduct_imageproduct_imageproduct_image

 

 

NÁHRADNÍ DÍLY PRO NOTEBOOKY FUJITSU - DISPLEJE, KLÁVESNICE, BATERIE, NABÍJEČKY, KONEKTORY A JINÉ.

Fujitsu

Společnost Fujitsu byla založena v Japonsku, roku 1935. I proto se v oblasti elektroniky a výpočetní techniky může řadit mezi společnosti, které mají dlouhou tradici a logicky také zkušenosti. V současné době dosahuje Fujitsu obratu necelých 50 bilionů dolarů, což z ní dělá velmi silného partnera právě na poli produktů, které souvisejí s IT technologiemi – podobně jako i firmy Acer. Ty se snaží implementovat nejenom do segmentu koncových zákazníků, ale i do byznys sféry. Jelikož samotná společnost později založila i několik filiálek, je třeba říci, že portfolio výrobků dnes souvisí i s oblastí telekomunikací kam spadají různé adaptéry, mikroelektroniky, nebo klimatu – dokonalým příkladem je klimatizace Fujitsu, která patří mezi zdroje dokonalé teploty.

Ve více než 70 zemích světa

Aktuálně působí Fujitsu ve více než 70 zemích světa, v rámci kterých má přes 185 000 zaměstnanců. Řadí se tak na čtvrtou příčku v pořadí IT firem. Vliv na úspěch mají především inovativní postupy a technologie. Ty se odráželi nejenom v klasických nabízených počítačích, ale reprezentují je také notebooky Fujitsu, které mají mimo jiné špičkové LCD displeje – display zkrátka patří mezi to nejdůležitější. Cestu této značky mimo jiné reprezentuje také její slogan, který zní „The possibilities are infinite“. Ten jasně říká, že možnosti jsou nekonečné. Ten je doplněn také malým logem ležaté osmičky, která se spolu s písmeny J a I stala jedním ze symbolů firmy, která se však specializuje i na drobnosti, jako jsou klávesnice.

Co společnost nabídne?

Jak jsme již zmínili, mezi současnou vlajkovou loď se řadí jakýkoliv notebook Fujitsu. Mezi nejznámější patří Fujitsu Lifebook A512, Fujitsu Esprit nebo Fujitsu Lifebook AH531, který nabídne perfektní baterie – akumulátory. Díky synergii s jedním neméně strategickým partnerem však v roce 1999 vznikla odnož Fujitsu Siemens, která stojí třeba za strojem Fujitsu Siemens Amilo s dlouhou výdrží bez potřeby nabíječky. Samozřejmostí kromě finálních výrobků jsou i náhradní díly Fujitsu, nebo skvělé zázemí pro uživatele výpočetní techniky, které nabídne téměř jakýkoliv servis notebooků Fujitsu.

Zobrazit dalších 10 položek