Náhradní díly do notebooků 417 639 502 / 724 888 551 / po-pá 7:00-15:30

Dell Zde je celkem 650 kusů





Hledejte jednodušelogo_dell

Rychlé hledání náhradního dílu pro DELL notebooky podle značky a modelu.


Více
product_imageproduct_imageproduct_imageproduct_imageproduct_image

 

 

NÁHRADNÍ DÍLY PRO NOTEBOOKY DELL - LCD DISPLEJE, KLÁVESNICE, BATERIE, NABÍJEČKY, KONEKTORY A JÍNÉ.

Dell

Společnost Dell, celým názvem Dell Inc. určitě není třeba uživatelům výpočetní techniky nijak zvlášť představovat. Jedná se o stabilní a velmi známou společnost, která působí na celém světě. Založena byla 4. 11. roku 1984 v Texasu. Už od samotného počátku byla samozřejmě spjatá se segmentem výpočetní techniky. Nejprve v rámci klasických počítačů, ke kterým patřily také kvalitní zdroje či klávesnice, později to byl notebook Dell a aktuálně boduje firma i ve světě smartphonů. Zde využívá i zkušenosti, které ji spojují také LCD displeje – display mobilů je zkrátka základ.

Zastoupení po celém světě

Pravděpodobně není země, kde by společnost neměla své zastoupení. I u nás ho samozřejmě najdeme, a to pod hlavičkou Dell.cz. S produkty se tak můžeme setkat jak v segmentu nového zboží, tak v segmentu i toho bazarového (do kterého patří repasované notebooky Dell), nebo v sekci, kterou jsou náhradní díly. Aktuální počet zaměstnanců, které Dell má, se pohybuje na hranici téměř 110 000 lidí, což z firmy vytváří podobného giganta jako je Acer.

Široká nabídka produktů

Začneme-li nejvyužívanějšími produkty, které firma na trh dodává, je jasné, že to jsou právě notebooky. V tomto směru se určitě proslavil Dell Inspiron nebo Dell Latitude, které měly mimo jiné i špičkové baterieakumulátory. Své místo má ale firma i ve světě netbooků, tiskáren, periferií a skenerů, ale patří sem i adaptéry. Oblastí pro Dell poměrně novou jsou ale i zmíněné chytré telefony, nebo televizory. Profesionální řešení ale nabídne i v oblasti serverů nebo elektronických pamětí.

Mimo kompletních produktů dodává také širokou škálu náhradních dílů, které využívá právě Dell servis, který má zastoupení v desítkách lokalit naší země. Sortiment náhradních dílů však bývá použit i na repasované počítače Dell, díky čemuž se lze na našem trhu setkat i se staršími kusy, které stále spolehlivě fungují – třeba bez neustálé potřeby nabíječky. A to je dokonalá ukázka kvality značky.

Zobrazit dalších 10 položek