Náhradní díly do notebooků 417 639 502 / 724 888 551 / po-pá 7:00-15:30

Alienware Zde je celkem 57 kusů



Hledejte jednodušelogo_alienware

Rychlé hledání ND pro ALIENWARE notebooky podle značky a modelu. 

NÁHRADNÍ DÍLY PRO NOTEBOOKY Alienware - DISPLEJE, KLÁVESNICE, BATERIE, NABÍJEČKY, KONEKTORY A JiNÉ.


Alienware

Historie společnosti Alienware se začala psát již v roce 1996, kdy se její zakladatelé, a to Alex Aguila a Nelson Gonzalez rozhodli rozjet firmu na výrobu, prodej a distribuci počítačových komponent a náhradních dílů, jakými jsou i LCD displejedisplay monitoru. Že to byl krok správným směrem, se ukázalo velmi brzy, jelikož firma navázala úzkou spolupráci se známým výrobcem počítačů Dell, která byla největším konkurentem firmy Acer. Alienware v tomto směru dodávala potřebné komponenty k výrobě počítačů a později také notebooků. Mezi hlavní sortiment patřily hlavně mikroprocesory prodávané pod značkou AMD, ale i polohovací zařízení jako klávesnice.

Jako dceřiná společnost Dellu

V roce 2006 však společnost Alienware přestala být pouhým dodavatele, jelikož Dell firmu koupila a ta se tak stala druhou z jeho dceřiných společností. Původní plány zůstávaly i nadále stejné, a to výroba kvalitních komponentů kam patřily i nabíječky ALIENWARE, ale samozřejmě i náhradní díly právě pro výpočetní techniku tohoto celosvětově známého výrobce. Později však došlo k užší specifikaci a z názvu Alienware se stala konkrétní řada herních strojů, které jsou zaměřeny na vysoké výkony. Mezi nejznámější patří třeba Dell Alienware x51, popřípadě Dell Alienware Aurora. Pozitivem je ale i výdrž, na kterou mají vliv baterie – akumulátory.

Notebooky, ale i konzole

Dnešní značka Allienware zůstává nadále spjata s herním průmyslem a tak na trh kromě supermoderních notebooků dodává také špičkové herní konzole - Alienware Alpha. Svůj původní charakter, mezi který patřily i adaptéry si ale přesto dokázala zachovat. Stále je považována za prvotřídního dodavatele náhradních dílů (známé jsou třeba zdroje) pro výpočetní techniku nejenom z dílny Dell.

Zobrazit dalších 10 položek