Náhradní díly do notebooků 417 639 502 / 724 888 551 / po-pá 7:00-15:30

Samsung - Notebook Zde je celkem 100 kusů





Hledejte jednodušelogo_samsung

Rychlé hledání náhradního dílu pro SAMSUNG notebooky podle značky a modelu.


Více
product_imageproduct_imageproduct_imageproduct_imageproduct_image

 

NÁHRADNÍ DÍLY PRO NOTEBOOKY Samsung - DISPLEJE, KLÁVESNICE, BATERIE, NABÍJEČKY, KONEKTORY A JINÉ.

Samsung

Třetím největším světovým konglomerátem a největší společností v Jižní Koreji. Přesně tímto je společnost Samsung, která je v současné době známá hlavně jako výrobce elektroniky – podobně jako Acer. Nejznámější jsou samozřejmě mobilní telefony jako Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, nebo také Samsung Galaxy S5. Ty využívají špičkové LCD displeje – display na který se můžete spolehnout. Zajímavostí je, že telefony nejsou jedinou klíčovou oblastí. Vhodné je totiž představit i odnož s názvem Samsung Heavy Industries, která dnes patří mezi jednoho z největších stavitelů lodí. I sem sahají zdroje peněz.

StarT v roce 1938

Je až s podivem, co mohla dokázat společnost, která byla založena v roce 1938, a to jako poměrně malý podnik, který později začal s produkcí cukru, nebo nabízel služby v segmentu pojišťovnictví. Hlavní zlom přišel pravděpodobně v roce 1983, kdy firma vyrobila svůj první počítačový čip a grafické adaptéry, a od té doby bylo téměř jasno o tom, co bude jedním z jejích směrů. Dnes to tedy nejsou jenom telefony Samsung, ale i tablety, klávesnice, nebo také televize a další elektronika, kterou máme doma.

Boj s konkurencí

I když je firma považována za špičku světového trhu a zastoupení má v téměř všech zemích Asie, USA i Evropy, stále bojuje s konkurencí. Nedávno sice předstihla gigantickou firmu Sony, ale stále dohání například vizionářskou firmu Apple. Té konkuruje hlavně inovativními přístupy a kvalitou svých výrobků, kterou lze poznat jak v rámci finálních produktů, tak i ve formě jakou jsou náhradní díly, které jsou přímo pro ně určeny. Pozitivem jsou třeba i baterie – akumulátory, které mohou vydržet dlouhé dny bez nutnosti nabíječky. I ty samozřejmě patří mezi klíčovou součást trhu na poli telefonů, tabletů a elektroniky.

Zobrazit dalších 10 položek