Náhradní díly do notebooků 417 639 502 / 724 888 551 / po-pá 7:00-15:30

eMachines Zde je celkem 81 kusů





Hledejte jednodušelogo_emachines

Rychlé hledání náhradního dílu pro eMachines notebooky podle značky a modelu.


Více
product_imageproduct_imageproduct_imageproduct_imageproduct_image

 

 

NÁHRADNÍ DÍLY PRO NOTEBOOKY eMachines - DISPLEJE, KLÁVESNICE, BATERIE, NABÍJEČKY, KONEKTORY A JÍNÉ.

eMachines

Pod názvem eMachines se skrývá firma, za kterou stojí významná společnost z oblasti výpočetní techniky, a to Acer. Ta tuto odnož založila za jediným účelem, a to v rámci snahy vytvořit řadu low-end počítačů a notebooků, které by byly učeny pro skupiny osob s nízkým příjmem a tedy i nižšími nároky na celkový výkon. Přesto ale komponenty, jako klávesnice, baterie – akumulátory či nabíječky splňovali kvalitativní potřeby. Společnost byla založena již v roce 1998, kdy se daný nápad začal realizovat. První počítače prodávané pod značkou eMachines byly oceňovány na částky okolo 400, 500 a 600 dolarů. To byly ceny, které v tomto směru neměly konkurenci.

Až do roku 2012

Že se jednalo o poměrně malou odnož, dokazuje i fakt, že ve firmě bylo zaměstnáno necelých 150 zaměstnanců, hlavně na výrobních pozicích. Přesto eMachines dokázala vyrobit a prodat 1 – 2 miliony počítačů ročně. A to samozřejmě po celém světě, díky již rozšířené distribuční síti Acer. S tím souvisí i to, že zákazníci mohli využívat i servis Acer eMachines, pokud se u daného stroje projevily jakékoliv závady. Náhradní díly a samozřejmě i síť servisních center je dostupná stále, a to i přesto, že tato odnož v roce 2012 definitivně ukončila provoz. Není tak problém poptat zdroje, adaptéry i cokoliv jiného.

Notebooky, které dominovaly

Byl to především notebook eMachines, který v oblasti výpočetní techniky dominoval, a to díky své ceně. Bohužel i díky low-cost zboží získala firma Acer poměrně špatnou pověst. Přesto stroje, jako eMachines E525, eMachines E640 či eMachines E442 patřily mezi velmi dobrou volbu s ohledem na standardní, kancelářské použití. Měly třeba kvalitní LCD displeje – display, který vyhovoval danému standardu. S cenou ale souviselo také to, že i náhradní díly Ccer eMachines byly jedny z nejlevnějších, což oblibu notebooků, ale dříve i počítačů značně zvyšovalo.

Zobrazit dalších 10 položek