Náhradní díly do notebooků 417 639 502 / 724 888 551 / po-pá 7:00-15:30

Panty pro notebooky Zde je celkem 440 kusů





Panty pro notebooky

Prasklý pant ? Žádný problém, vyměníme ho a notebook bude fungovat na 100% !


Hledat panty
product_imageproduct_imageproduct_imageproduct_imageproduct_image


Panty pro notebooky 

ACER, ASUS, MSI, PACKARD BELL, FUJITSU SIEMENS, PANASONIC, PHILIPS, APPLE, BENQ, COMPAQ, DELL, EMACHINES, GATEWAY, LENOVO,  IBM LENOVO, SAMSUNG, SONY, TOSHIBA

Proč praskají nebo se povolují panty na notebooku ?

Mechanicky nejzatíženějším místem notebooku, po nejvíce namáhané součástce, což je klávesnice, jsou právě panty notebooku. Klouby bývají zpravidla vyrobeny z oceli, magnézia nebo práškových slitin.

Konstrukce kloubu musí zaručit tuhost pantu notebooku. Pokud by tak nebylo, displej by padal a nedržel by v nastavené poloze. Konstrukce kloubu musí též zaručit plynulost při otevírání a zavírání displeje, kde nesmí být velký odpor, aby nedošlo k poškození plastů či tělesa displeje nadměrným ohybem a deformací víka. Oba požadavky jsou splněny volbou správné konstrukce a též maziva obou pantů. Po čase ztrácí mazivo své původní vlastnosti a z pantů se postupně vytlačuje a vysychá. Může nastat zlomení pantu či jiné části notebooku.

Po zjištění poškození nebo změně v tuhosti pantů displeje je důležité pant vyměnit. Výměna pantu notebooku by se měla uskutečnit co nejdříve, dokud nedošlo k rozsáhlejšímu poškození notebooku a závada se nerozšířila na jinou část notebooku. Pokud se prodlužuje výměna pantů či kloubů notebooku, následky pak bývají mnohem nákladnější.

Rozhodujete se ?

Naše společnost Výměna-displeje.cz s.r.o. Vám může poskytnout doručení pantů, či kloubů pro notebook, zároveň též nabízíme kvalitní výměnu pantů u nás v servisním středisku.

Jak poznáme, že jsou panty vadné?

 

  • Víko notebooku se otevírá a zavírá s větším odporem - panty jsou tuhé.
  • Víko notebooku se otevírá a zavírá volně a nedrží v určité poloze - panty jsou uvolněné.
  • Praskliny na plastech v okolí pantů.
  • Rozevírající se škvíra mezi plasty displeje při pohybu víkem - vnitřní praskliny.
  • Viklající se nebo odpadlý pant displeje-prasklý pant nebo jeho úchyt k plastu.
  • Vrzání nebo slyšitelné drhnutí při pohybu víkem displeje.

 

Pokud se na Vašem notebooku vyskytuje některá z výše uvedených závad, dlouho neotálejte a vytvořte si u nás objednávku či nás kontaktujte na info@vymena-displeje.cz, online chatu nebo na infolince +420 417 639 502, velice ochotně Vám poradíme s výběrem pantu pro Váš notebook.

 


Vložit poptávku

Zobrazit dalších 10 položek